A Greffe de cheveux tartós megoldást jelent

Greffe de cheveux

Brad Pitt, George Clooney és Johnny Depp… mi a közös bennük? Mindhárman 50 év feletti, sármos férfiak. Az öregedés természetesen őket sem kíméli, de nem szégyellnek segítséget kérni a bajban. A Greffe de cheveux hatására egyikük fejbőrén sincsenek kopasz foltok.

Az orvosok remek munkát végeztek az esetükben. A hajszálaikat átültették egyik helyről a másikra, ezért nekik nem kell a kopaszodás miatt szégyenkezniük. Remek befektetésnek bizonyult a Greffe de cheveux, hiszen még ma is rengeteg hölgy rajong értük.

A tini lányok sem tudnak elmenni mellettük szó nélkül, a fiatalos kisugárzásuknak köszönhetően. Amennyiben Ön is szeretne vonzó maradni 50 éves kor felett is, kérje az orvosok segítségét! Ők képesek egy különleges módszerrel orvosolni a hajhullást. A FUE technológia keretén belül, egy apró tűvel történik meg a hajszálak átültetése.

Nem maradnak utána sebhelyek sem. Csupán helyi érzéstelenítésre van szükség a Greffe de cheveux elvégzéséhez. Minél hamarabb időpontot kell kérni, mert hatalmas az iránta tanúsított érdeklődés.