Az olcsó kutyafekhely nem kerül sokba

Fejedelmi kutyaház

Mindig megy a vita az állattartással kapcsolatban, hogy a lakásba be szabad engedni a kutyát vagy a macskát. Sokan ellenzik, de más el sem tudná képzelni, hogy a kis kedvence kint töltse az éjszakát. Akár így, akár úgy, de biztos, hogy mindenképp fontos legalább egy olcsó kutyafekhely biztosítása, amin meghúzhatják magukat éjszakára. Ezt a döntést érdemes a saját érdekünkben is meglépni, hiszen így legalább nem a kanapén vagy a szőnyegen fognak heverészni.

Ezzel még önmagában nem is lenne gond, viszont egyes fajtáknak nagyon szokott hullani a szőre, főleg a nyári időszakban és ezt a ruhánkon fogjuk viszontlátni legközelebb. Ráadásul, ha éppen rágcsálni támad kedvük, akkor a bőrfotel karját sem fogják kímélni. Az olcsó kutyafekhely viszont nem kerül sokba és hamar rá fognak jönni, hogy az bizony az ő tulajdonuk, ezért ennek rendje és módja szerint igénybe fogják venni.

Az olcsó kutyafekhely anyaga rendkívül strapabíró, ugyanakkor kényelmes. Ellenáll a harapdálásnak, rágásnak, de csak abban az esetben, hogyha valóban minőségi modellt szerzünk be. Azonban, amikor kiszabadulnak a szabadba, akkor ott is meg kell teremteni a megfelelő környezetet a kutyusoknak. Egy hirtelen zápor elől megfelelő védelmet ad a kutyaház kistestű kutyának. Gyorsan elbújhatnak az eső elől, az ázás-biztos kialakításnak köszönhetően, így nem lesznek vizesek.

Ráadásul sok modellben hőszigetelés található. Ezzel biztosan melegen tudják tartani magukat. Sok kutyaház kistestű kutyának készül és ezek rendszerint alacsonyabb árral rendelkeznek, mint a nagyobbak. Viszont ugyanolyan nagy odafigyeléssel készülnek, mint a többi modell. A kicsi méret ellenére, ebben az esetben sem kell lemondani az opcionálisan igényelhető extrákról, amelyek sokféle dolgot foglalnak magukba. A szendvicspanelből készült kutyaház kistestű kutyának lett kitalálva, hiszen könnyű és nagyon jól tartja a meleget, ami igen fontos, amikor ilyen fajtáról van szó. Sokkal gyorsabban kihűlnek, mint a nagyobb testű állatok, tehát nem árt a hőszigetelésről is gondoskodni.