Édesítőszerrel készített Cerbona müzli

Cerbona müzli

Aki foglalkozott már valaha kisgyerekekkel, az tudja, hogy nem könnyű rávenni őket a reggelizésre. Általában valami édesre vágynak, de nem könnyű olyan terméket találni, ami egészséges.

A Cerbona müzli epres ízesítéssel vásárolható meg a Master Market honlapjáról. Innen nagykereskedelmi mennyiségben lehet sort keríteni a beszerzésére. Minimum 21 darab beszerzésére van szükség. Szerencsére hozzáadott cukor nélkül készült, így nem romlik el tőle a foga a kicsiknek. Kizárólag természetesen előforduló cukrokat tartalmaz a Cerbona müzli.

Négyféle gabona található benne. Néhány allergén anyag is került bele, tehát a szülőknek alaposan oda kell figyelniük erre. Ízléses, szép csomagolásban kapható. Fogyasztható joghurttal, tejjel, de akár magában is. Az ára egyáltalán nem magas. A csemeték imádni fogják az almás, áfonyás és gyümölcsös verziót.

200 grammos kiszerelésben nyílik lehetőség a megvásárlására. Kiegészítő jelleggel vásárolható még hozzá Cerbona müzli felhasználásával készült csokiszelet is.