Keserű likőr többféle formában

Keserű likőr

A gyomorkeserű fogyasztása bizonyos szempontból előnyös lehet. A benne lévő rengeteg gyógynövény segíti az emésztést, illetve nyugtatja a gyomrot.

A keserű likőr a világ összes részén népszerű lett, ezért nem csoda, hogy rengetegféle változatban megvásárolható. Jól bizonyítja ezt az italneked.hu kínálata, ahol hatalmas felhozatallal találkozhatnak az érdeklődők. Aki cseh finomságokra vágyik, az a Becherovka mellett tegye le a voksát! Egészen kicsi kiszerelésben is kapható, ezért a keserű likőr kóstoló gyanánt szintén megrendelhető.

A magyarok másik nagy kedvence a St. Hubertus, ami számos növényi alapanyag felhasználásával készült. Aki német minőségre vágyik, az kóstolja meg a Jägermeister nevű italt. 56-féle gyógynövény van benne, ezért az íze igazán komplex. Mivel nem túl drága a keserű likőr, ennél fogva egyszerre többet is lehet belőle rendelni.

Az elegánsabb összejöveteleken is kínálható, a magas színvonalának köszönhetően. A felsorolt típusokon túl, van még a készletben Unicum, Don Benedictine, Angostura és még sok más.