Mennyi karácsonyi csomag törik össze szállítás közben?

Buborékfólia

A vállalatot vezető igazgatónak fontos, hogy az ügyfelek elégedettek legyenek a termékkel és a szolgáltatással egyaránt. Bármi is legyen az, amit forgalmaz, amennyiben online felületet használ és a termékeit szállítással juttatja a vevőkhöz, fokozott hangsúlyt kell fektetni a csomagolásra. Mindenesetben A termék nagy biztonságot élvez, ugyanis a vásárlóhoz nem juthat törött vagy megrongált áru, ezért érdemes buborékos fóliával körbetekerni minden szállított terméket.

A fólia kiváló védelmet nyújt, hiszen vastag és erős anyagból készült, ráadásul a légpárnácskák meggátolják a termék ütődését, ezáltal annak megrongálását is. Kerülje el a kellemetlenséget, főleg az ünnepek előtt, amikor nagy a rohanás! Bizony sokak kedvét elronthatja a pillanat, amikor valaki a karácsonyi ajándékot kicsomagolja és azzal kell szembesülnie, hogy törött. Nemcsak a meghittség pillanata száll el az említett esetben, de a cég tekintélye is, ahonnan meg lett rendelve, ugyanis a vevő panaszt tesz vagy leértékeli a vállalatot, még ha a futárcég hibája is.

Lehetetlen elképzelni, mennyi csomag törik el a szállítások alatt, amikor a futárt is szorítja az idő. Ne hagyja a véletlenre, hanem biztosítsa be a cég presztízsét és az árucikkeket a megrongálás ellen! Amennyiben alaposan szeretné magát bebiztosítani, válasszon ragasztószalagot is, aminek a segítségével a csomagolást már profi módon végezheti. Mindezek mellett, a nagy buborékos fólia építkezések során is alkalmazható, ugyanis kiválóan szigetel, ezért tető- vagy aljzatszigetelésnél előszeretettel használják. Szigetelés esetében a 3 rétegű fólia használata javasolt, ami a normálistól vastagabb és több rétegszámmal rendelkezik. Felhasználható még ablakszigetelésnél, ami főleg télen bizonyul hasznosnak, hiszen a hő bent marad a helyiségben, így a fűtésszámla csökken.

A fóliát minden esetben szélesebbre kell vágni pár centivel, mint az ablakot. Ezt követően, az ablakot permetezzük be vízzel, majd simítsuk rá a fóliát. Továbbá, a fóliasátor és üvegház szigeteléshez is alkalmas. Bármihez is vegye igénybe a buborékos fóliát, használata rendkívül egyszerű és jól alkalmazható minden területen.