Nem várhat tovább a Hair transplant!

Hair transplant

Több hátránya is van annak, ha valakinek megfogyatkozik a hajkoronája. Egyrészt a külső megjelenés előnytelenebbé válik a kopaszság miatt. Másrészt, az ellenkező nem tagjai általában nem díjazzák, ha valakinek csak kevés haja van.

A Hair transplant indokolttá válhat, ha a hideg időszakban szinte állandóan a fázástól kell szenvedni, a hajszálak védelmének hiányában. Az orvosok képesek gyorsan és egyszerűen megoldani a felmerült problémát. A FUE technológiának köszönhetően, gyerekjátéknak bizonyul a Hair transplant.

A hajszálak átültetése apró, hegyes tűkkel történik. A fájdalomtól egyáltalán nem kell félni, hiszen az érzéstelenítő beadását követően megszűnik minden kellemetlenség. Az eredmény mindenkit kárpótol majd a kellemetlenségekért. Végre visszanyerhető a fiatalos külső a Hair transplant segítségével.

Ennek köszönhetően egyre többen döntenek mellette, a külsejük szebbé varázsolása érdekében. Az előzetes konzultáción derülhet ki, hogyan végezhető el a műtét. A hajszálak beültetése mindig garancia mellett történik.