Stresszlabdák a nyugalom érdekében

Stresszlabdák

Rengetegen panaszkodnak arra, hogy a munkahelyi stressz teljesen felőrli őket. A magánélet viharai is számtalan kihívást tartogatnak magukban, ezért érdemes a feszültség levezetése mellett dönteni.

A stresszlabdák alkalmasak erre a célra. Ez azt jelenti, hogy a reklámajándékként nagyszerű ötletnek bizonyulhat. A kampány keretén belül történő elosztásuk biztosan sikeres lesz. A tulajdonosuk szívesen veszi majd elő ezeket a szorult helyzetekben.

A stresszlabdák használata egyáltalán nem feltűnő, hiszen könnyen elférnek a tenyér belsejében. Érdemes megcsinálni velük néhány gyakorlatot, a feszültség elengedése céljából. Elég 5-10 perc ahhoz, hogy a tulajdonosuk teljesen megnyugodjon. PVC anyagból készült, tehát kényelmes a fogása.

A stresszlabdák emblémával való ellátása nem jelent nehézséget, ezért rengeteg vállalat él ezzel a lehetőséggel, így még a reklámozás sem ütközik akadályba. Hatalmas színválasztékból lehet válogatni. Kulcstartóra rakható formában is megvehető. Népszerűnek számít még a felhős forma.