Tudod mire kell figyelned kész fagylalt értékesítésénél?

Szponzorált tartalom

mire

mire

Kézműves fagylalt értékesítése egyáltalán nem bonyolult feladat, csak egy pár alapvető dologra kell figyelni. A Hisztéria fagylaltozó viszonteladóknak kínálja az olasz fagylaltjait igazán kivételes áron. Mindenben tudnak segíteni, ha kérdéseink vannak, készséggel állnak a rendelkezésünkre. Mielőtt kész fagylaltot értékesítenél, jobb ha tudod, hogy mire kell figyelned tárolásnál. Fontos, hogy mindig megfelelő hőmérsékleten kezeljük a frissen érkező fagylaltok. Kétféle tégelyben rendelhető meg, a nagyobba 4,5 kg fagylalt, míg a kisebben 3 kg fér el.

Mindenegyes megrendelő saját igényei szerint alakíthatja ki a fagyi íz- és szín-világát. Amint leadjuk a rendelésünket, az olasz fagylalt csak akkor kezd elkészülni, hiszen a Hisztéria fagyizó nem raktároz el egyetlen tégely kézműves ínyencséget sem. Kiemelten fontos a frissesség és mivel tartósítószertől mentes édességet kínálnak, így fontos számukra a kivételes minőség. Leginkább hazai termelőktől szerzik be a természetes alapanyagokat, mint például a tejet, tejszínt és a vegyszermentes gyümölcsöket. Mindig a szezonnak megfelelően ízesítik a fagylaltot és elkészítésénél mindenegyes részletre odafigyelnek. Természetesen az sem mindegy, hogy milyen típusú gépekkel készül el a kézműves fagylalt. Carpigiani érlelővel és pasztőrizálóval dolgozik a Hisztéria fagyizó. A fagyasztó is hasonló márkájú, így nem kell attól félni, hogy a kézműves olasz fagylalt nem megfelelőképpen van kidolgozva és tárolva. A magas színvonalú gépparknak köszönhetően, nem használnak hidrogénezett növényi zsírokat és egyéb emulgálószereket sem. A kézzel készült fagylalt ettől lesz igazán különleges, az íze össze sem hasonlítható egy jégkrémmel. A hagyományos jégkrém tele van színezékkel, tartósítószerrel és ízfokozóval. Ipari technológiával készült, így az állaga össze sem hasonlítható egy igazi olasz fagyival. Viszonteladóként már csak a pult tisztaságára és a kiszolgáló személyzet felkészültségére kell figyelni és máris megkezdődhet a kézműves fagylalt értékesítése.