Napra menne 12 és 3 óra között?

Szponzorált tartalom

Hollandimpex szolárium

Biztosan Ön is élvezni szeretné a Nap melengető sugarait érezni a nyár folyamán. A szakemberek szerint érdemes elővigyázatosnak lennie, mert 12 és 3 óra között nem ajánlott a napozás. Ennek könnyen leégés, illetve napszúrás lehet a vége a leírás szerint. Sajnos a túlzott napfény az anyajegyeknek sem tesz jót, hiszen extrém esetben akár el is rákosodhatnak. Ennél fogva, talán jobban teszi, ha inkább a mesterséges napozást választja. Ennek nincs akkora kockázata, ezért érdemes befeküdnie a kabinba.

Eldöntheti, hogy milyen fokozaton szeretné használni a gépeket. Azt is át kell gondolnia, hogy mennyi időt szeretne a mesterséges napozással tölteni. A leírás szerint nem szabad túl intenzíven barnulni, mert ennek negatív következményei lehetnek. Hasznosabb, ha inkábbb fokozatosan szoktatja hozzá a bőrét a terheléshez. Nézzen utána annak, hogy a testi adottságai mennyire teszik lehetővé a barnulást. Amennyiben világos színű a haja, a bőre és a szeme, akkor csak igen mérsékelten szabad használni a szoláriumot.

A leírás szerint fontos, hogy reálisak legyenek az ideális testről alkotott elképzelései. Északias típusként ne vágyakozzon csokoládébarna bőrre, mert természetes úton biztosan nem fog sikerülni ennek a célnak az elérése. A mesterséges napozás hatására kellemetlen leégés jelentkezhet. Mediterrán típusú emberként sem szabad figyelmen kívül hagynia azt a tényt, hogy a bőre igen érzékeny. Először csak 5 percet maradjon a kabinban, majd fokozatosan növelje az adagot. Nézze meg a Hollandimpex honlapján, hogy a leírás szerint mennyi időt ajánlott a mesterséges barnulással tölteni!

Ne lépje túl ezt az időtartamot, különben kellemetlen hámlással, pirosodással és fájdalommal kell majd szembesülnie a leégés miatt. Mindenképpen szánjon időt a napvédő krém felvitelére, mert így rengeteg problémától kímélheti meg magát! Nézzen utána annak, hogy az Ön által fogyasztott gyógyszerek nem okoznak-e fényérzékenységet! A leírás szerint, a szabályok betartása mellett, lehetővé válik a bronzbarna bőr megszerzése.