Az egészséges csontokért, ízületekért és porcokért

Szponzorált tartalom

Porcerősítők alkategória

Porcerősítők alkategória

A Prevenció Patika az a hely, ahol számos gyógyhatású készítményt találhatunk, legyen bármilyen egészségügyi problémánk. Érdemes feliratkozni a hírlevelükre, hiszen, ha így teszünk, akkor kapunk egy 700 forintos ajándékkupont, melyet akár már az első vásárlásnál is be tudunk váltani. Ezen kívül elsőként értesülhetünk a különböző akciókról és újdonságokról. Nagyon sokféle terméket kínálnak, a porcerősítők alkategória pedig csupa olyan készítményt kínál, melyek a porcok, ízületek, csontok egészségéhez járulnak hozzá. És hogy miért is fontos mindez?

Az egészséges ízületek segítenek abban, hogy az ember fájdalommentesen éljen még idős korában is. Az nem biztos, hogy meg tudjuk előzni a porcok kopását, vagy az ízületi gyulladást, de van egy pár dolog, amit megtehetünk, hogy egész életünkben óvjuk ízületeinket. Ezek egyike a porcerősítők szedése, melyből nagyon sokféle terméket találhatunk a prevenciopatika.hu webáruházban.

Ezen kívül fontos az egészséges testsúlyt megtartása. A túlsúly ugyanis extra terhelést jelent a súlyt tartó ízületekre, a térdre, a bokára, a csípőre és a hátra. Minden egyes kiló túlsúly további négy kiló plusz nyomást jelent a súlyt viselő ízületekre. Az egészéges testsúly elérésével és megtartásával korlátozni lehet az ízületekre nehezedő terhelést, és ez csökkenti az ízületi károsodás kockázatát. A folyamatos mozgás is nagyon fontos, nem mellesleg az ideális testsúly elérésében is fontos szerepet játszik. Ha aktívak maradunk, az segíthet csökkenteni az ízületek merevségét. Napközben is mozogjunk gyakran és kerüljük a túl sok ideig való egyhelyben maradást. Az alacsony terheléssel járó testmozgás, mint amilyen a séta, az úszás, a kerékpározás, az erőnléti edzés, segítenek az ízületeket mozgásban tartani és még néhány felesleges kilótól is megszabadulhatunk.

Ha pedig a Prevenció Patikában keresgélünk megoldást, segítséget, akkor a Porcerősítők alkategória lesz nagy segítségünkre. Itt csupa olyan készítményt találunk, melyek segítségével, rendszeres vagy kúraszerű segítségével szintén sokat tehetünk a porcok, ízületek egészségéért. Aki egy picit is foglalkozott már a témával, az biztosan hallott már a glükózaminról és a kondroitinról. A glükózamin egy természetes szénhidrát, ami az ízületek kenőanyagának legfőbb alkotóeleme. Biztosítja a szalagok és kötőszövetek rugalmasságát, csökkenti az ízületi fájdalmakat és gyulladásokat, a szervezet pedig ezt nem saját maga állítja elő, ezért is fontos a pótlása. A kondroitin pedig egy olyan természetes anyag, ami a porc fő összetevője, kiegészítő formában is bevihető, így segítve a kötőszövet kialakulását. Érdemes még a kollagént is megemlíteni, ami egy olyan természetes fehérje, ami a szervek és szövetek rugalmasságát biztosítja.

A Prevenció Patika többféle porcerősítő készítményt kínál, ezeket megtaláljuk a Porcerősítők alkategóriában. Többféle hatóanyag, kiszerelés és többféle gyártó kínálatát megtaláljuk itt, igen kedvező áron, gyors és korrekt fizetés és szállítási feltételekkel. A Prevenció Patika kínálata igazán bőséges, a Porcerősítők alkategória termékei mellett sok mást is találunk, aminek a mindennapokban is nagy hasznát tudjuk venni.

A Gyógyászat kategóriában például az allergia elleni készítményeket is megtaláljuk, csakúgy, mint az állatgyógyászat készítményeit, különböző betegápolási eszközöket, bőrgyógyászati készítményeket, az emésztőrendszeri problémákra megoldást. Ezen kívül fájdalomcsillapítókat, fogászati készítményeket, azok is bátran fordulhatnak ide, akik fülészeti panaszokkal küzdenek, vagy épp gyógyászati segédeszközöket keresnek, illetve homeopátiás szereket. Az idegrendszeri panaszokra éppúgy kínál megoldási lehetőségeket a Prevenció Patika, mint a lázas, megfázásos megbetegedésekre, a szemészeti problémákra, vagy a szív- és érrendszeri betegségekre és a vesepanaszokra. És a sort még folytathatnánk, a lényeg, hogy itt valóban széles kínálatot és jó árakat találunk.

Egyre többen vásárolnak az interneten, aminek sok-sok előnyét élvezhetjük akkor is, ha a Prevenció Patikában vásárolunk. Például azt, hogy van idő átnézni a kínálatot, elolvasni akár a Porcerősítők alkategória termékeinek leírását, nem a gyógyszertárban kell időt tölteni ezzel. Nagy előny, hogy ezt bármikor megtehetjük, este, hétvégén, ünnepnapon. Érdemes tehát élni a netes vásárlás előnyeivel, hisz így megfontoltabban tudunk vásárolni is.