Gyakran szükséges a nagy bőrönd

Szponzorált tartalom

Nagy bőrönd

Az egyik legfontosabb dolog, amire oda kell figyelni a koffer vásárlásakor, az a méret. Például, ha valaki több mint hét napra utazik el valahova, akkor csakis a nagy bőrönd jöhet szóba. Egy 120 literes fajta remekül helytáll, ha az ember egy hétre vagy akár kettőre utazik el, és azt akarja, hogy a ruhái jól elférjenek a kellékben, illetve helyet lehessen biztosítani a többi dolognak is.

Ha ennél kevesebb időre kell bepakolni, akkor elég a 70 literes. Rengetegen úgy vannak vele, hogy ha már koffert vásárolnak, akkor inkább egy óriásit vesznek, mint mondjuk egy kicsit, hiszen az majd mindenhova jó lesz. 

Természetesen ez így van, de ha tudja magáról az ember, hogy csak pár havonta veszi elő a táskát, akkor lehet, hogy remekül beválik a 60 l-es nagy bőrönd is. A nagy bőrönd mellett ott vannak a kisebb kofferek, a 30 literesek. Ezek tökéletesen helytálnak, ha hétvégi utazáshoz kell egy olyan eszköz, amelyikbe csakis a legfontosabb eszközök férnek bele. Ez még a repülőre is nyugodtan felvihető, tehát roppant praktikus.