A kvarc hősugárzó pillanatok alatt melegít

Szponzorált tartalom

Hősugárzó

A hősugárzókat a leggyakrabban vagy az átmeneti időszakban használják, vagy amikor gyorsan szeretnénk valahol melegebbet. Az ősz elején, amikor már az éjszakák hidegek, illetve tavasszal, amikor még nincs elég meleg a kvarc hősugárzó nagyon hasznos.

Elsősorban azért, mert gyorsan ad meleget, attól függően, hogy melyik fokozatra van állítva. Modelltől függ, hogy két, vagy három fokozatban működtethető. A kvarc hősugárzó gyorsan teszi melegebbé a szobát, de gyakran használatos pincék, télikertek, vagy mellékhelyiségek fűtésére is. Mindenhol ahol időleges fűtés szükséges.

Akkor is alkalmazható, amikor kinn nagy a hideg és a lakás fűtése nem bírja, vagy túl sokat fogyasztana. Ilyen esetekben a könnyen mozgatható kvarc hősugárzó a megoldás, amit abba az irányba lehet fordítani amerre a legszükségesebb.

Különösen kellemes ez, amikor az ember ül, mivel ilyenkor jólesik, ha valamivel melegebb van. Nyaralókba is jelenthet kisegítő megoldást, amíg a másfajta fűtés teljesen át nem melegíti a belső területet. Ez általában órákig eltart.