Kiváló karácsonyi ajándék a Gyűrűk Ura Rizikó!

Szponzorált tartalom

www.bestmarkt.hu

www.bestmarkt.hu

Idén karácsonykor a barátaimmal egy kicsit szokatlan ajándékot találtunk ki magunk között. Mindig az van, hogy 2-3 ezer forint értékben veszünk egymásnak valami apróságot, aminek mindenki örül, de ez inkább egy kedves gesztus szokott lenni, mint érdemi ajándék. nem arról van szó, hogy ennél többet várnánk egymástól, hanem arról, hogy most valami különlegeset szerettünk volna venni.

Amióta hódít a világjárvány és nem igazán lehet kimozdulni, elmenni bulizni, sokkal jobban tudjuk értékelni a laza estéket, mikor egy üveg finom bor társaságában leülünk az asztalhoz és társasjátékozunk. Annyira megkedveltük ezt a szórakozási formát, hogy a lezárások végeztével is rendszeresedtek ezek a társasjáték estek. Amiket mind élvezünk, de sajnos egyszer mindent meg lehet unni.

Hiába játszunk sokan több játékkal, egy idő után mindet kívülről tudjuk, mindegyiknek megvan a menete, kiismerjük a lapokat, a mezőket. Ezért idén úgy döntöttünk, hogy nem veszünk egymásnak ajándékot, hanem együtt veszünk egy társasjátékot. Társasjátékokról nem gondolná az ember, de sajnos nagyon sokba tudnak kerülni.  Ezért döntöttünk úgy, hogy idén összedobunk egy Rizikóra.

Ez egy stratégiai játék, amiről én eddig csak hallottam, sosem játszottam még vele, de van olyan barátom, aki igen, és nagyon szereti. Hogy ne csak egy egyszerű rizikóval lepjük meg magunkat, végül egy Gyűrűk Ura verzió mellett döntöttünk, hiszen mind nagy rajongói vagyunk a könyveknek és a filmeknek is. Az én feladatom volt megrendelni a játékot. Elég sok helyen lehet kapni, de hatalmas az eltérés az egyes üzletek árazásai között.

Végül egy általam jól ismert oldalon sikerült megvásárolni a játékot.

A www.bestmarkt.hu oldalon sikerült megtalálni a játékot, egészen jó áron. Ennél a cégnél nagyon sok különleges társasjátékot lehet venni, többször nézegettem már a kínálatukat és nem egyszer előfordult, hogy el is csábultam és vettem valami játékot itthonra.

A www.bestmarkt.hu oldalon főként mindenféle elektronikai termékeket lehet kapni, de ezek mellett vannak itt játékok és irodaszerek is. Sokan szoktak innen rendelni az ismerőseim közül, mert nagyon jó áron lehet itt minőségi, márkás termékeket szerezni.  A Rizikó is, amit kiválasztottam, nagyon jó áron volt ahhoz képest, hogy más üzletekben mennyibe szokott kerülni.

Mivel már többször vásároltam innen, nem kellett újra regisztrálnom hozzájuk, de így is volt esélyem megpörgetni a szerencsekereket, ami kisorsolt nekem egy ingyenes szállítást! A kódot emailben kaptam meg, ezt pedig a vásárláskor tudtam beváltani, így a Rizikót ingyenesen kihozták. Viszonylag későn rendeltem, sok cég nem tudja már ilyenkor garantálni, hogy megérkeznek a rendelések karácsonyig, hiszen nagyon sok a megrendelés decemberben.

De itt nem volt ezzel gond, itt fel vannak készülve a megnövekedett rendelésszámra, és ennek köszönhetően hamar meg is kaptam a rendelésemet.

Szeretem ezt az oldalt, mert annak ellenére, hogy „csak” egy elektronikai üzletként hirdetik magukat, nagyon sok mindent lehet itt kapni. Sok az akció, vannak értékcsökkentett termékek, amikkel nagyon sokat lehet spórolni, ezért megéri innen vásárolni. Eddig sosem csalódtam még az innen vásárolt termékek minőségében, sem a kiszállításban.  Pedig már rengeteg elektronikai terméket vettem innen. Innen van a gamer székem is, a fűnyírónk, a fényképezőgépem is. Mindet nagyon jó áron sikerült kifognom.

Könnyen lehet keresni az oldalon a szűrők segítségével, van összehasonlítási funkció is, ami nagyban megkönnyíti a döntést, ha mondjuk két telefon közt nem tudunk dönteni.

Én ezeket szoktam leginkább használni az oldalon. Sosem volt velük gondom, egyszer kellett visszaküldeni egy terméket, de csak mert rossz színben rendeltem meg, és így nem szerettem volna megtartani. Sokan vannak, ahol a csere és a szerviz nagyon sokáig tart, de nekem nem volt ilyen tapasztalatom velük. Minden nagyon gyorsan és gördülékenyen ment. Nekem nagyon tetszik az is, hogy ilyen sok mindent lehet egy helyen megvenni, így nem kell több üzletből összeszedni mondjuk a karácsonyi ajándékokat, mindent el lehet intézni egy webshopban.  Nagyon várom, hogy karácsony legyen és kipróbáljuk a www.bestmarkt.hu oldalon vásárolt rizikó társasjátékot a barátaimmal!