Ne add fel!

Szponzorált tartalom

https://felepulok.hu/

https://felepulok.hu/

Magyarországon a felmérések szerint 800 ezer főre tehető az alkoholista emberek száma. Ez elsőre is soknak tűnik, de ha belegondolunk abba, hogy sajnos sokszor az ő környeztük (leginkább a családjuk) is szenved a káros szokásuktól, ez az adat egyenesen rettenetes. Megoldás azonban van, még ha nem is egyszerű.  A https://felepulok.hu lehetőséget kínál arra, hogy alkohol nélkül teljes életet élhessen a beteg.

Az Addiktológiai és Családkonzultációs központ hatékony segítséget kíván nyújtani az alkoholproblémával vagy más függőséggel küzdők számára. Mint írják, az általuk alkalmazott Minnesota-modell segítségével az általuk kezelt betegek 70-75 százaléka képes hosszú távon is alkohol nélkül, tünetmentesen élni. A központ saját tapasztalatokkal is rendelkező addiktológiai szakemberek segítségével támogatja a leszokást választó alkoholbetegeket. A módszer azoknak segíthet, akik változást akarnak, de sehogyan sem tudnak megszabadulni az alkoholtól. Fontos hangsúlyozni azonban, hogy az alkoholizmusból nem lehet meggyógyulni, csupán tünetmentessé válni. Ez azt jelenti, hogy egy alkoholista többé nem lesz képes mértékkel alkoholt fogyasztani. Ha változást akar, meg kell szabadulnia a szertől! Az eredmény pedig egy új életmód.

Bár a kezelések sok helyen drágák és sok időt elvesznek, nem érdemes egy életen át az alkohol fogságában élni. A https://felepulok.hu sok ember számára nyújthat segítséget a bajban. Jó tudni, hogy mindig van segítség!