Vállalkozóként elengedhetetlen, hogy priorizáld a feladatokat

Szponzorált tartalom

székhelyszolgáltatás 2. kerület

székhelyszolgáltatás 2. kerület

A megfelelő időbeosztás és a feladatok delegálása az élet minden területén nagyon fontos. Ha valaki vállalkozó, akkor ez rá hatványozottan igaz. Hiszen egy céget jól vezetni csak így lehet. Ha valaki minden feladatot magára akar vállalni, mert nem bízik egyik munkatársában sem, akkor bizony nagyon nehéz lesz fejlődnie a cégnek. Hiszen nem lesz idő arra koncentrálni, hogy hogyan tudnának fejlődni és előre lépni legalább egyet.

Éppen ezért, a kisebb a feladatokat, amit más is könnyedén meg tud oldani, érdemes lehet másnak adni. Ilyen feladat lehet pl. a székhely. Ennek az ügyeivel nyugodtan foglalkozhat akár egy külsős cég is. Ebben az esetben egy kisebb teher eshet le a válladról és foglalkozhatsz ennél fontosabb dolgokkal is.

Ha székhelyszolgáltatás 2. kerület lenne neked a legmegfelelőbb, akkor a Székhelyszolgáltatással erre is van lehetőséged. Nem csak a székhelyszolgáltatás 2. kerületben, de Budapest egész területén és Újlengyelben is.

Ha IPA mentes székhelyre lenne szükséged, akkor érdemes lehet inkább Újlengyelt választani. Azonban, nem mindenkinek lesz a legjobb döntés az iparűzési adó mentes székhely. Éppen ezért, mielőtt erről döntesz, érdemes lehet a könyvelőddel átbeszélni a vállalkozás költségeit. Ha itt azt látjátok, hogy sokat segítene egy IPA mentes székhely, akkor vágjatok bele nyugodtan.

Újlengyel egyébként külön önkormányzattal rendelkezik, ezért adóoptimalizálásra tökéletes hely. Ha már rendelkezel székhellyel, de most mégis úgy döntenél, hogy egy IPA mentes településre jelentenéd be inkább a vállalkozásodat, akkor ezt bátran megteheted. Hiszen a székhelyváltoztatást nem kell megmagyarázni, bármikor dönthetsz úgy, hogy máshová szeretnéd bejelenteni a vállalkozásodat.

Milyen előnyei lehetnek, ha a Székhelyszolgáltatást választod?

A szolgáltatások attól is függenek, hogy milyen csomagot választasz. Viszont általánosságban elmondható, hogy ha velük együtt dolgozol, akkor neked nem lesz feladatod a székhelyeddel.

Nem kell a postával foglalkoznod, hiszen átveszik helyetted a küldeményeket. Ha szeretnéd, akkor e-mailen még aznap el is küldik neked a leveleket, illetve a csomagokat is kiküldik az általad megadott címre.

Nem kell irodát bérelned és adminisztrációt fenntartanod a székhelyeden. Ezt mind megteszi helyetted a Székhelyszolgáltatás csapata. Sőt, havonta egyszer még egy tárgyalót is biztosítanak a számodra teljesen díjmentesen. Ennek köszönhetően, ha csak alkalmanként van szükséged tárgyalóra, akkor ezzel a lehetőséggel mindenképp élj. A szolgáltatások mellett még pluszban a székhelyen cégtáblára kihelyezik a cégnevet is.

Amennyiben hatósági intézkedésre kerül a sor, akkor pedig nem az otthonodban fognak kopogtatni, hanem a székhelyed ajtaján. Így megóvhatod az otthonodat a kellemetlenségektől és a székhelyeden törvényesen tudod fogadni őket.

Az adóhatóságok nagy figyelmet fordítanak a székhelyek törvényességére is, ezért a Székhelyszolgáltatás mindent megtesz annak érdekében, hogy ezzel ne lehessen semmi probléma.

Már 11 éve vannak a szakmában, ezért tudják, hogy mire figyeljenek, milyen követelményeknek kell megfelelnie egy székhelynek és mit várnak el tőlük. Ha őket bízod meg ezzel a feladattal, akkor a székhelyeddel biztosan minden rendben lesz.

Folyamatosan frissítik a tudásukat és mindent megtesznek annak érdekében, hogy törvényesen és jogszerűen járhassanak el minden helyzetben. Ebben a segítségükre vannak az ügyvédek is. Szoros kapcsolatban állnak ügyvédi irodákkal, ezért bármilyen kérdés is merülne fel, hozzájuk mindig fordulhatnak.

Pénzügyileg is stabil a cég, ezért a székhelyed ilyen szempontból is biztos lábakon áll majd, ha őket választod.

Úgy érzed, hogy Te sem szeretnél többet a székhelyed ügyeivel foglalkozni? Akkor nézd meg a Székhelyszolgáltatás oldalát, tájékozódj a lehetőségeidről és ha továbbra is szimpatikusak, akkor vágjatok bele a közös munkába. Élj a lehetőséggel, hiszen a Székhelyszolgáltatással csak nyerhetsz. Nem csak egy kiválóan működő székhelyet, de plusz időt is.