Nyaraláskor ne feledkezzünk meg az utasbiztosításról sem!

Szponzorált tartalom

utasbiztosítás

utasbiztosítás

Végre, amikor a felhőtlen időtöltésről és nyaralásról fog szólni a nyár, ne feledkezzünk majd meg az utasbiztosításról.

A Pannon-Safe alkusz cég több mint 20 éve, pontosan 1999 óta segíti ügyfeleit a biztosítások és pénzügyek területén, így érdemes hozzájuk fordulni.

Fontos tisztázni, hogy a biztosító és az alkusz nem ugyanaz. Az alkuszok, mint amilyen a Pannon-Safe kollégái is, a piac egészét figyelik, és a biztosítást kötők, azaz a mi érdekeinket képviselik, igyekeznek a legmegfelelőbb ajánlatot megtalálni számunkra. Ez a helyzet az utasbiztosítás esetén is.

Évente átlagosan 10.000 utasbiztosítást kötnek, ami már önmagában is bizalomra adhatna okot, de a Magyar Brands Kiváló Üzleti Márka címet is három alkalommal elnyerte, amikre plusz biztosítékként is tekinthetünk.

Hajlamosak vagyunk biztosításaink esetén elodázni a teendőket, hiszen nem mindenki mozog magabiztosan ezen a téren. Ám ha vesszük a fáradtságot és beleássuk magunkat a témába, úgy a túl sok információ miatt halogathatjuk a döntést. Erre kínál megoldást a Pannon-Safe, mivel a különféle ajánlatok tartalmát összehasonlítva, pontos biztosítási árakkal tekinthetjük át választás előtt.

Ha az online felületek hívei vagyunk, úgy az utasbiztosítási online kalkulátort nekünk találták ki.

Miután átolvassuk a tájékoztatóban szereplő dokumentumokat, a követező oldalon megtaláljuk a számunkra dedikált Pannon-Safe munkatársat és az ő elérhetőségeit.

Továbblépve beállíthatjuk egyedi igényeinket az utasbiztosításra vonatkozóan, vagy éppen csak a legkedvezőbb ajánlatot kérhetjük le, annak ellenére, hogy ezt nem ajánlja a cég.

A következő oldal ismét pár adat megadásáról szól a pontosítás érdekében (utazás oka, kezdete, vége, módja, stb.). Lehetőségünk van kiegészítő szolgáltatásokat választani, de kedvezményeket is hozzárendelni a biztosításunkhoz.

Akinek még nem volt lehetősége közelebbről megismerkedni az utasbiztosítás nyújtotta előnyökkel, érdemes első körben a weboldalon tájékozódni. A termékek közül kiválasztva az utasbiztosítás fülre kattintva egy szuper kisokost találhatunk, ami átfogóan, de közérthetően vizsgálja ezt a biztosítási formát.

Egy bekezdésben általánosságban tisztázza a tudnivalókat, majd a megkötés módját részletezi. Kiemelném, mint ahogy a Pannon-Safe is hangsúlyozza, hogy mindig abban az országban kell kötnünk utasbiztosítást, ahonnan indulunk.

Standard biztosítás esetében is három szolgáltatással rendelkezünk. Ezek minden esetben tartalmaznak asszisztenciát, azaz segítségnyújtást, és a károkozásra is kiterjed, ami a szálláshelyen történik, így azt nem nekünk kell kifizetnünk.

Valamint, további pontokban felvilágosítást ad az oldal az élet- és balesetbiztosításról az utasbiztosítás vonatkozásában, miszerint az ellátás garantált az idegen országban, és olyan szörnyű, de sajnos reális eshetőségre is kitér, mint a hirtelen bekövetkező haláleset. Ezt szintén tartalmazza az alapcsomag.

A különféle sportok által megkövetelt biztosítási formákról is tájékoztatnak, ezáltal eljutunk a kiegészítő biztosításokig, ami – a teljesség igénye nélkül – érintheti a poggyászainkat, a repülővel történő utazásaink által bekövetkezett késéseket vagy háziállatunk orvosi ellátását vész esetén.

Említésre kerül az az eset is, ha rendelkezünk utasbiztosítással az egészségbiztosításunk mellett, és leírja, mire számíthatunk baleset esetén.

Hogy valóban egy teljes képet kapjunk az utasbiztosításról, a káresemény bejelentéséhez szükséges dokumentumokat is sorra veszi. A kár mivoltától függően szükségünk lehet az eredeti számlákra, jegyzőkönyvre lopás vagy baleset történtekor, halálesetnél pedig az eredeti halotti anyakönyvi kivonatra.

Amennyiben elakadnánk, vagy nem találnánk választ a felmerülő kérdésünkre, úgy a Pannon-Safe chatbot rögvest segítséget nyújt. Egyéb lehetőségként e-mail-t küldhetünk, vagy tárcsázhatjuk a központi számot, de a kijelölt alkusz is áll az érdeklődők rendelkezésére.

A Pannon-Safe irodáit pedig országszerte megtaláljuk, hiszen több mint 30 fiókkal rendelkeznek.